«ЗВЯГЕЛЬ МОЛОДИЙ» У РІВНОМУ

«ЗВЯГЕЛЬ МОЛОДИЙ» У РІВНОМУ

Члени молодіжного клубу «Звягель молодий» у неділю, 7 грудня 2008 року, а це 22 учні — старшокласники та студенти навчальних закладів міста — побували в місті Рівному в Молодіжному центрі. Під час візиту молодь міста Новограда-Волинського ознайомилася з роботою Молодіжного центру, на базі якого зареєстровано і функціонує 8 громадських молодіжних організацій, а головне, відбувся своєрідний міст спілкування між молоддю міста Новограда-Волинського і Рівного. За цей час дізнались про роботу молодіжної громадської організації Фундація регіональних ініціатив, про яку розповіла голова міської організації Марія Димухаметова. Акція «Серце до серця», «Рука допомоги», літній табір «Крок до лідерства», проект «Молодіжна варта», зустрічі з мером міста, прес-конференції, робота рівненського молодіжного виконавчого комітету — це ще не весь перелік цікавих громадсько-активних ініціатив молоді міста Рівного.
У свою чергу новоград-волинці розповіли про життя молоді в місті, про різноманітні заходи та обмінялись досвідом роботи з організації змістовного дозвілля учнівської та студентської молоді.
Після цього всі поїхали до торговельно-розважального комплексу «Екватор», де весело і цікаво провели свій вільний час. Всією групою відвідали льодовий каток, де мали змогу покататись на ковзанах. Трохи стомлені, а й водночас задоволені, повернулись додому. В дорозі діти жваво обговорювали проведений час у Рівному та з іскорками в очах планували роботу засідань клубу «Звягель молодий» на майбутнє. Чимало нових ідей та ініціативних пропозицій з’явилось у наших молодих людей щодо організації свого вільного часу та змістовного дозвілля. Тож залишається побажати їм здійснення власних задумів та проектів у майбутньому.

В.І.НАЙДЮК, спеціаліст управління освіти і науки