Спростування

на факти, викладені у статті О.Провоторова «Повноваження міського голови знову самочинно присвоїла собі топонімічна комісія», надрукованої у №20 газети «Звягель», від 13 травня 2016 року.
Автор надає читачам неправдиву інформацію про роботу комісії з питань топоніміки та охорони культурної спадщини при виконавчому комітеті міської ради.
До складу комісії входять поважні люди, знані в нашому місті, компетентні і відповідальні. Жодним чином комісія не намагалась обійти вимоги чинного законодавства і зробити щось «втиху, в обхід міського голови». Міський голова знає про те, що триває процес перейменування вулиць.
Крім того, комісія з питань топоніміки та охорони культурної спадщини не вносила жодних пропозицій щодо перейменування вулиць, такого документу не існує.
Незрозуміло, про яке розпорядження міського голови говорить автор, адже він суперечить сам собі, бо згадує, що питання перейменування вулиць — «винятково право голови облдержадміністрації». Автору невідомо, що виконком міської ради надав облдержадміністації перелік вулиць, які мають бути перейменовані. Комісія з питань топоніміки та охорони культурної спадщини Житомирської обласної державної адміністрації вирішить це питання в найближчі дні.
О.ГВОЗДЕНКО, заступник міського голови