Зупинка-фантом: то є, то нема…

Зупинка-фантом: то є, то нема…

Про зупинку у «Червоних» (на повороті на «Лубчицю», у районі водолікарні), ми писали понад місяць тому. Мешканці назвали її тоді «замаскованою», бо про існування тієї зупинки важко здогадатися — окрім бетонного блоку, це місце жодним чином не позначене. Нагадаємо, що колись через ДТП зупинку було зруйновано. Новий павільйон досі не встановили, хоч городяни постійно просять про це комунальників. Тим паче, що на носі — осінь і дощі.
Нещодавно зупинку, на радість багатьох городян, встановили. А невдовзі містом поповзли чутки, що через день її… ліквідували. Подейкували, мовляв, встановили зупинку, бо міський голова проводив тоді прийом громадян на «Лубчиці». Що ж знищило зупинку «з обличчя Землі», — це так і лишилося загадкою.
Справедливості заради зазначимо, що міський голова Віктор Весельський досить прискіпливо контролює роботу комунальних служб, неодноразово висловлює зауваження з цього приводу. Якщо й справді зупинку встановили через те, що побоялися опинитися «на коврі» у мера, то навіщо ж потім її демонтували?

Як з’ясувалося, зупинки й справді на тому місці вже немає — лише залишки конструкції і фотографії в Інтернеті, що засвідчують коротке життя новобудови.
То що ж сталося із зупинкою? Із цим запитанням ми звернулися до керівника управління ЖКГ, енергозбереження і комунальної власності Олександра Богданчука.
Він повідомив, що зупинка дійсно була нещодавно встановлена і демонтована, бо «поставили не таку, як треба, — маленьку, а треба було — більшу»…
«А до того, як встановити, ви не знали, яка зупинка потрібна?» — запитала я очільника комунальної служби. «Мені нема коли з вами говорити, бо я приїхав працювати на об’єкт. Не переживайте, все буде стояти. Буде у цьому році велика і гарна зупинка», — відповів Олександр Володимирович.
Ось такі неймовірні історії часом відбуваються у нашому місті. В Інтернеті тим часом обговорюють питання, хто відповість за кошти, витрачені на виготовлення «замалої» зупинки та її демонтаж?
Юлія КЛИМЧУК
Фото Сергія ЩУРУКА