Подарунки до свята — від «Фаворит-Агро»

Подарунки до свята — від «Фаворит-Агро»

Із нагоди Міжнародного дня людей похилого віку (а в Україні — це також і День ветерана) ТзОВ «Фаворит-Агро» привітало людей похилого віку, котрі проживають на території чотирьох сільських рад Новоград-Волинського району.
Літні мешканці Піщева, Великої Горбаші, Суховолі та Тернівки отримали подарункові набори з продуктами харчування, до яких увійшли 2 пачки вершкового масла, 2 банки згущеного молока, упаковка гречки та пляшка олії. Загалом такі набори отримали майже 250 жителів зазначених сіл.
Як розповіла жителька с.Велика Горбаша Галина Яремчук (на фото), «Фаворит-Агро» щороку, з нагоди Дня людей похилого віку, вручає подарунки. До того ж, традиційними для підприємства є новорічно-різдвяні привітання дітей сільських родин.
Нагадаємо, що ТзОВ «Фаворит-Агро» є провідним підприємством, що працює в галузі сільського господарства на території Новоград-Волинського і Корецького районів. Дбаючи про соціальну сферу, аграрії не залишають без уваги і підтримки жителів територіальних громад, які співпрацюють із підприємством.
Олег БРЮХАНОВ