Новий керівник обраний таємним голосуванням

26 вересня на позачерговому засіданні правління ОСББ «Згода» (вул.Соборності, 13, Замкова, 3/6, Ковальського, 4) розглянуто кадрове питання. У зв’язку зі звільненням керуючої ОСББ Л.М.Сахненко, яка пропрацювала на посаді майже 15 років, на вакантне місце було оголошено міський конкурс. Вісім претендентів виявили бажання очолити колектив. Голова правління М.Г.Усенко проінформував про всіх кандидатів на посаду керуючого, підкресливши, що більшість із них мають практичний досвід роботи в господарських товариствах і цілком могли б справитись із покладеними обов’язками.
Розглянувши всі пропозиції та зважаючи на численні пропозиції мешканців будинків, було прийнято рішення обмежити список бажаючих працювати на посаді керуючого винятково претендентами, які проживають у будинках об’єднання. У результаті таємного голосування, керуючим ОСББ «Згода» обрано співвласника та багаторічного члена правління Дмитра Опанасовича Семенюка.
Біографічна довідка: народився в 1956 році в с.Красилівка Новоград-Волинського району. Освіта середня-технічна, офіцер запасу, працював на різних посадах в АТП, Ярунському хлібозаводі, м’ясокомбінаті, останні роки — приватним підприємцем. Постійно проживає в будинку по вул.Замкова, 3/6.
Враховуючи життєвий і господарський досвід нового керуючого, його бажання працювати, члени правління висловили надію, що ОСББ «Згода» залишатиметься не тільки першим у нашому місті за часом створення, а й буде в числі кращих за рівнем благоустрою, якості комунальних послуг та комфортного проживання мешканців.
О.ЧЕМЕРИС, головний бухгалтер ОСББ «Згода»