У Варварівці завершили Рік англійської мови

У Варварівці завершили Рік англійської мови

«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти — людина». «Скільки мов ти знаєш, у стільки ж вікон у світ ти дивишся»… Рік 2016, що минув, було оголошено Роком англійської мови. У рамках Всеукраїнського тижня англійської мови, присвяченого офіційному закриттю Року англійської мови в Україні, у Варварівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено низку заходів, а саме: гра «Хто краще знає англійський алфавіт?», вікторина «Чи добре ти знаєш Великобританію?», заочна мандрівка «Візит до Лондона», бліц-турнір для молодших школярів. Крім того, учні власноруч виготовляли ялинкові прикраси, вітальні листівки до новорічних свят із привітаннями й побажаннями англійською мовою, малювали стіннівки та інше.
Вчителями фізичної культури М.М.Петрук і англійської мови Т.Д.Лисюк у школі було організовано і проведено новорічний ранок «Рік півня крокує по планеті», під час якого школярі взяли участь у театралізованому костюмованому шоу. Віночок новорічних традиційних хороводів гармонійно доповнили англомовні дитячі пісні. Тож, завершальний англійський блок під час новорічного ранку був спрямований на популяризацію вивчення англійської мови.
Робота класного керівника — це радість спілкування з дітьми, співпраця з батьками. Як результат — Діда Мороза зіграв тато семикласниці Олег Красінський. Він із акторською майстерністю зацікавив і дорослих, і дітей проведенням конкурсів, вікторин, новорічної лотереї. Всі веселилися, раділи, жартували, були в доброму гуморі, з передчуттям нових сюрпризів. І вони не забарилися! Почесні гості свята — голова Кам’яномайданської сільради Н.В.Нідзельська і депутат районної ради Д.А.Голуб презентували свої щедрі дарунки: солодощі та кольоровий принтер, такий цінний для роботи шкільного колективу.
Дякуємо за спонсорську допомогу від імені всього колективу Варварівської школи. Бажаємо міцного здоров’я, гарних свят, миру і добра на многії і довгії літа. З Новим роком! З новим щастям!
Т.ЛИСЮК, вчителька англійської мови, учні, вчителі школи