ПОЗДРАВЛЕНИЯ 30/2008

ПОЗДРАВЛЕНИЯ 30/2008



































24 июля исполняется 17 лет любимой доченьке Юленьке МИХАЙЛОВОЙ


Поздравляем!!! Пусть ведёт тебя по жизни твоя счастливая звезда! Будь весела, умна, красива. С улыбкой на сердце всегда! И мы всегда с тобою будем: твой дом родной, твоя семья. Ты наша гордость, наше счастье, мы очень любим все тебя!


Мама, папа, братик Владик и все родные



27 липня гарний ювілей завітав до нашої мами і бабусі Людмили Володимирівни ЯНЧУК


Цілуєм руки, рідна мамо, і віддаєм уклін аж до землі за щедрість Вашу, доброту й турботу. Хай Бог Вам щастя посилає, онуків і дітей оселя хай приймає. Ми раді, люба, Вас вітати і в будні, і в святкові дні, бо Ви для нас — бабуся й мати, і кращої немає на землі. Тож хай міцним здоров’я ваше буде, не знають втоми руки золоті, душа ніколи не старіє, а серце не втрачає доброти!


З повагою дочка Наталія, зять Вадим, сини Сергій і Микола, невістки Наталія і Валентина, внучка Юлія



24 липня виповнилося 55 років нашій дорогій дружині, матусі, бабусі Марії Василівні СКАКОВСЬКІЙ


Низенько до ніжок Ваших схилюся. Ми в вічним боргу перед Вами, матусю. Ми дякуєм Вам за руки робочі. За рідні, кохані, ласковії очі. За душу привітну і щире серденько. За те, що найкраща у світі Ви ненька. Здоров’я міцного бажаємо, мила. Щоб Ви були завжди здорові й щасливі. Живіть же, матусю, ще років до ста. Бо світ цей, рідненька, без Вас — сирота.



23 липня відсвяткувала 80-річчя Ганна Петрівна ПЕТРИШИНА


Ми раді сьогодні Вас привітати, щастя й здоров’я в житті побажати, мирного неба, ясного сонця. Нехай воно світить Вам у віконце. Хай в домі будуть злагода й сміх, а лихо нехай обминає поріг. Хай діти й онуки шанують завжди, щоб зоставались такі ж молоді!


Cин Віктор, невістка Наташа, онуки, правнуки



26 июля отмечает свой юбилей Ростислав Васильевич ВЕРЕМИЙЧУК


Хотим поздравить с юбилеем и счастья в жизни пожелать. Пусть будет всё: гроза, метели, пусть будет радость и покой, а если будет очень трудно, то знай, что мы всегда с тобой.


С уважением отец, сестра и её семья



24 июля празднует День рождения любимая дочка, сестра и тётя Елена Николаевна ОНИЩУК


Пусть этот день не шумный праздник, не красный день в календаре, но он счастливый и прекрасный — ты появилась на земле. И мы сердечно поздравляем тебя с таким чудесным днём и от души тебе желаем здоровья, радости во всём! Желаем счастья и здоровья, хотим, чтоб в жизни молодой тобою взятая дорога не стала узкою тропой. Ещё любви тебе желаем огромной, чистой, как слеза, и чтобы чаще улыбались твои счастливые глаза.


С любовью родители, сестра, брат с семьёй, племянницы Наташа и Вика

 

22 липня ювілей у Октябрини Миколаївни ДЕМЧУК


75 — не привід для печалі, 75 — це зрілість золота. Хай до ста, а, може, ще і далі йдуть, не оглядаючись, літа. Хоч було тривог в душі багато, та не будеш згадувать сумне, бо горить в душі і ще багаття, ще вогонь горить — це головне. Хай дорогу не встеляють хмари, і хода пружиниться міцна, ми за Вас сьогодні, ювіляре, всю горілку вип’ємо до дна.


Син, онуки Олена та Христина

 

Новоград-Волинська спілка ветеранів афганської війни вітає з 60-ти річчям учасника бойових дій Павла Володимировича РЕШЕТОВА


та бажає йому міцного здоров’я, сімейного благополуччя та мирного неба.