У МІСТІ ІДЕ РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО

За тиждень до завершення терміну реєстрації кількість зареєстрованих на зовнішнє незалежне оцінювання у 2009 році у місті Новограді-Волинському досягнула 770 учасників. 315 з них — це випускники минулих років для участі у зовнішньому оцінюванні (ЗНО) своїх знань.
Найпопулярнішими предметами у учасників тестування серед випускників шкіл нашого міста, окрім обов’язкового для всіх учасників тестування з української мови та літератури, залишаються математика (244 учасників) та історія України (229). Найменше охочих оцінити свої знання з німецької та французької мов — 13 та 1 відповідно.
Нагадуємо, що реєстрація учасників ЗНО триває до 3 березня, після чого до 15 березня УЦОЯО має сформувати мережу пунктів тестування, де в період з 6 травня по 5 червня абітурієнти 2009 року оцінять свої знання з 8 предметів. За попередніми планами у місті на базі загальноосвітніх шкіл планується створити 4 пункти тестування. Кожний зареєстрований учасник може обрати не більше 5 предметів та мову, якою отримає тестові завдання (окрім тесту з української мови та літератури).
П.ЛІНЕВИЧ, завідувач інформаційно-методичного центру управління освіти і науки