ПЕРШЕ КОЛО — ЗА «МОНОЛІТОМ»

Завершились ігри першого кола першості Новоград-Волинського району з футболу в першій лізі, де цього року грають шість збірних. Проводиться першість за коловою схемою, в два кола. Про турнірне становище розповідає голова Новоград-Волинської райради ВФСТ «Колос» В.Ф.Троцький: «Найвдаліше відіграли проведені матчі футболісти команди «Моноліт», що представляє спортивні кольори Наливної станції. У складі лідера виступають переважно гравці, які мають значний футбольний досвід, свою допомогу команді додає талановита молодь. Саме це поєднання досвіду та молодості дозволило «Моноліту» очолити турнірну таблицю, маючи в активі 13 очок. Другими, з відставанням від лідера у чотири пункти, фінішували гравці ФК «Ярунь». Замкнули трійку лідерів минулорічні фаворити подібних змагань — гравці «Трансметалу» (с.Чижівка), в активі яких вісім пунктів. Місця з четвертого по шосте посідають відповідно футбольні клуби з смт.Городниця, с.Сусли, Пилиповичі. Після невеликої перерви розпочнуться поєдинки другого кола, що пройдуть у ще цікавішій спортивній боротьбі. Тож, запрошуємо вболівальників підтримати своїх улюбленців у матчах, що стартують незабаром».
* * *

Серед команд другої ліги першості Новоград-Волинського району зіграно восьмий тур. Особливістю матчів цього туру є те, що з шести проведених поєдинків господарі виграли лише два. Так, ФК «Барвінівка» з рахунком 5:1 переміг ФК «Тупальці», а «Граніт» з с. Токарів також з великим рахунком 4:0 завдав поразки своїм територіальним сусідам з ФК «Пищів». В інших чотирьох зустрічах господарі проявили неабияку «гостинність», поступившись приїжджим командам. Так, ФК «Оберіг» (с. Броники) програв своїм сусідам з ФК «Кропивня» 1:5, ФК «Красилівка» з рахунком 1:3 поступився ФК «Дідовичі». З однаковим рахунком 1:2 завершились матчі між футболістами ФК «Орепи» - «Дереволад» (Великий Молодьків) та ФК «Наталівка» — ФК «Гульськ».
На чолі турнірної таблиці знаходиться команда з с.Великий Молодьків, маючи в своєму активі 19 балів. Друге місце посідає команда з с.Кропивня — 17 балів. Третє місце у футболістів з с.Гульськ — 16 балів. З відставанням в один бал одна від другої розташувались команди з с.Токарів — 15 балів, п’яте-шосте місця ділять спортсмени з сіл Барвінівка та Орепи, в активі яких по 14 балів. Внизу турнірної таблиці перебуває футбольний клуб із с. Красилівка, що набрав лише три бали. Жодного разу не зуміли порадувати своїх уболівальників будь-яким позитивним результатом гравці ФК «Пищів». Вони мають «нуль» у графі набраних очок.
До кінця першого кола ще є достатньо матчів, тож у команд зберігаються шанси покращити свої турнірні здобутки.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ