НАВІТЬ НА ТРОТУАРІ — В НЕБЕЗПЕЦІ?

18 липня, близько 19 години, на вулиці Чехова (біля зупинки, що коло цвинтаря) сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль ЄрАЗ, керований жителем Новограда-Волинського, громадянином С., 1966 р.н., раптово виїхав на тротуар, де скоїв наїзд на неповнолітніх пішоходів – Віктора В. (1992 р.н.) та Катерину П. (1994 р.н.).
Внаслідок отриманих тяжких травм юнак помер на місці ДТП. Дівчину шпиталізували до відділення анестезіології та інтенсивної терапії Новоград-Волинського міськрайТМО з численними травмами.
Як повідомили у місцевому слідчому відділі з розслідування ДТП, наразі за фактом ДТП з трагічними наслідками порушено кримінальну справу. Триває слідство.
Тимчасово виконуючий обов’язки завідуючого відділенням анестезіології та інтенсивної терапії міськрайТМО Анатолій Бортник, у якого ми поцікавилися самопочуттям постраждалої Катерини, розповів, що дівчина була доставлена до відділення із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, переломом кісток таза, щелепи.
На ранок четверга, 24 липня, дівчина вже перебуває у свідомості, лікарі відзначають покращення її стану. Втім, постраждала потребує детальнішого медичного огляду. З цією метою її направлять до обласної лікарні, де проведуть комп’ютерну томографію.
Аналізуючи інформацію, отриману від працівників ДПС та лікарів, можна зробити висновок, що останні дні пройшли під знаком дорожньо-транспортних пригод із тяжкими наслідками. У понеділок, 21 липня, сталася ще одна аварія, що призвела до людських жертв – на об’їзній дорозі (неподалік села Гали) автобус «Неоплан» скоїв наїзд на велосипедиста. Останнього із множинними травмами було доставлено у реанімацію міськрайТМО, однак травми виявилися надто серйозними – чоловік за добу помер на лікарняному ліжку.
Того ж таки понеділка сталася ще одна ДТП – за участю аж трьох авто: «Деу ланос», ГАЗ-53 та автобуса, що виконував рейс за маршрутом «Київ-Луцьк». Не розминулися автівки на ділянці дороги Київ-Чоп між селами Пилиповичі й Гали. Тут, на щастя, обійшлося без жертв.
Підготував Олег БРЮХАНОВ