Триває підготовка до проведення акції з морально-психологічної підтримки наших військовослужбовців

Триває підготовка до проведення акції з морально-психологічної підтримки наших військовослужбовців

\"Триває30 березня під головуванням заступника міського голови Оксани Гвозденко відбулася нарада з питань підтримки військових на Сході України. Створений раніше організаційний комітет зібрався для визначення алгоритму дій у рамках підготовки поїздки в зону проведення АТО працівників культури з концертною програмою для військовослужбовців Новоград-Волинського військового гарнізону задля їх морально-психологічної підтримки.
Під час наради визначили коло осіб, які у складі делегації разом із працівниками культури вирушать до наших військовослужбовців у зону проведення АТО. Серед них — начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба, директор 31-го Гарнізонного будинку офіцерів, майор Юрій Краснобокий та депутат міської ради Василь Юрків, який наразі займається вирішенням питання транспорту для поїздки. Старшим вищезазначеної групи став депутат міської ради Андрій Рассадін.
Для військовослужбовців Новоград-Волинського військового гарнізону, крім концертів, планують передати солодощі, засоби особистої гігієни та медикаменти. Також у школах Новограда-Волинського протягом найближчого часу будуть проведені майстер-класи з виготовлення виробів із тіста, які діти виготовлятимуть власноруч. Випічку передадуть нашим захисникам разом з іншими солодощами.
Орієнтовна дата поїздки — 23-29 квітня 2018 року. Долучитися до акції можуть всі громадяни, які небайдужі до подій, що відбуваються у нашій державі та хочуть підтримати наших захисників, які боронять на Сході України наш мир та спокій.
Воїни військових частин, котрі мають постійне місце дислокації на території міста Новограда-Волинського, але в час «неоголошеної війни» перебувають на східному рубежі, потребують морально-психологічної підтримки своїх земляків. Долучитися до акції може кожен свідомий громадянин.
Пункти прийому допомоги (солодощі, засоби особистої гігієни):

  • міський Молодіжний центр, вул.Шевченка, 5/1;

  • інформаційно-методичний центр, вул.Пушкіна, 44;

  • департамент праці та соціального захисту населення міської ради, вул.Ушакова, 40;

  • Територіальний центр соціального обслуговування, вул.Леваневського, 14;

  • 31-ий Гарнізонний будинок офіцерів, вул.Леваневського, 25.


Також для збору благодійної допомоги в супермаркетах міста будуть розміщені спеціальні кошики.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради

ГРАФІК ПРИЙОМУ ВИБОРЦІВ ДЕПУТАТАМИ МІСЬКОЇ РАДИ З 6 ПО 13 КВІТНЯ У ГРОМАДСЬКІЙ ПРИЙМАЛЬНІ №1


































ПІБ депутата дата час
Усенко Сергій Миколайович 06.04.2018 15:00 до 17:00
Федорчук Володимир Григорович 10.04.2018 15:00 до 17:00
Хапчук Сергій Вікторович 11.04.2018 15:00 до 17:00
Шнайдер Костянтин Валерійович 12.04.2018 15:00 до 17:00
Юрків Василь Матвійович 13.04.2018 15:00 до 17:00