Працівники виконавчих органів міської ради прибрали територію Парку Перемоги

Працівники виконавчих органів міської ради прибрали територію Парку Перемоги

Озброївшись віниками, щітками, граблями і лопатами, працівники виконавчих органів міської ради 20 квітня наводили лад на території Парку Перемоги (вул.Леваневського). Захід організовано з нагоди загальноміського дня благоустрою, згідно з розпорядженням міського голови.
У свою чергу, відділ благоустрою управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради організував прибирання саме Парку Перемоги невипадково. Даною територією користується для відпочинку велика кількість мешканців доволі віддаленого від центру міста мікрорайону «Болгарбуд». Парк облюбували для прогулянок молоді мами з дітьми, тому так важливо привести дану ділянку до ладу.
Як повідомив начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради Ігор Патюк, організувати працівників виконавчих органів міської ради для прибирання було не складно — всі охоче погодилися зробити свій посильний внесок у наведення чистоти. Тож, представники органів місцевого самоврядування жваво гребли сухе листя, збирали його і вантажили у машину для вивезення сміття, а також зрізали пилкою сухе гілля на деревах та відразу ж відправляли його на переробку за допомогою спеціальної техніки.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради