Спортивне свято в Орепах

Спортивне свято в Орепах

Із метою популяризації у районі фізичної культури і спорту, олімпійського руху та пропаганди здорового способу життя, 28 червня в с.Орепи відбулося районне свято Всеукраїнського Олімпійського дня бігу, приурочене Дню Конституції України та Дню молоді.


У проведенні спортивного свята взяли участь команди 10 сіл району (Яруня, Івашківки, Гульська, Суслів, Федорівки, Слободи Романівської, Великого Молодькова, Великої та Малої Горбаш, Ореп) та смт.Городниця.
Після відкриття свята, на якому була присутня перший заступник голови районної державної адміністрації Н.В.Даниленко, заступник голови районної ради З.М.Ляхович та орепівський сільський голова С.В.Романюк, на спортивних майданчиках Орепівської школи проведено змагання з таких видів спорту: біг на дистанцію 50 м (дошкільнята), біг на дистанцію 500 м (дівчата), біг на дистанцію 1000 м (юнаки та юніори), міні-футбол (юнаки, юніори, дівчата), гирьовий спорт (юнаки, дівчата), армспорт (юнаки, юніори, дівчата) та підтягування на поперечині (юнаки).
Переможцями змагань стали: з міні-футболу (дівчата) — команда Слободороманівської гімназії, юнаки — команда Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст., юніори — команда смт.Городниця. З армспорту серед дівчат перемогла Вікторія Лопатюк (с.Ярунь), серед юнаків та юніорів рівних не було Заслуженому майстру спорту України Олександру Пінчуку. З гирьового спорту серед дівчат перемогла Вікторія Лопатюк (с.Ярунь), серед юнаків — Дмитро Кирилюк (с.В.Горбаша). Кращими бігунами у своїх категоріях виявились Вікторія Рудницька (с.Ярунь), Назар Любчик (с.Орепи), Володимир Пашкевич (смт.Городниця), Дарина Сидорчук (с.Великий Молодьків), а серед ветеранів і аматорів переміг методист відділу освіти РДА В.П.Горбовський.
Переможці і призери були нагородженні грамотами, кубками, м’ячами, іграшками, подарунками та грошовими винагородами від районної державної адміністрації та спонсорів. А спонсором спортивного свята виступила Орепівська сільська рада на чолі з Сергієм Вікторовичем Романюком, за що ми йому щиро дякуємо.
Сектор сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації дякує вчителям фізичного виховання І.Храбану, М.Денисюку, Ю.Павлюку, В.Іляхову, Б.Нагірняку, А.Чечету, тренерам-викладачам районної ДЮСШ В.Рудницькому, Г.Данюку за підготовку вихованців та можливість взяти участь у святі у с.Орепи; головному судді В.Стародубу, секретарю В.Горбовському, вчителю Орепівської ЗОШ І-ІІІ ст. А.Шокур — за належну підготовку спортивних майданчиків.
П.ПОДКАУРА