Вітання 44/2021

Вітання 44/2021






















1 листопада свій 60-річний ювілей відзначив міський голова, кавалер ордена «За заслуги» ІІІ ступеня — Микола Петрович БОРОВЕЦЬ


Шановний Миколо Петровичу! Прийміть щирі та сердечні вітання з особливою датою на календарі Вашого життя!
Цей день уособлює собою єднання придбаної з роками життєвої мудрості, професіоналізму, цінного багажу знань і впевненості в своїх силах. Людські якості, повна самовіддача, справедливість, вимогливість до себе і підлеглих викликають глибоку повагу у всіх, кому пощастило з Вами працювати і спілкуватися.
Очолювати громаду – нелегка та відповідальна робота, адже щодня доводиться вирішувати безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Жителі Новоград-Волинської міської територіальної громади вже втретє довірили Вам розвиток рідного краю. Висловлюємо Вам слова вдячності за невтомну працю, виважену мудрість та непохитну патріотичну позицію.
Зичимо міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, злагоди, успіхів і благих досягнень у визначеному Вам Богом служінні на благо громади.
Нехай Ваша активна життєва позиція, управлінський досвід з кожним роком сприяють досягненню нових успіхів на професійному та життєвому шляху!
Хай Вас підтримують та надихають близькі, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння, а все хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається сторицею. Родинного Вам тепла і Божої ласки!


З повагою секретар міської ради Оксана ГВОЗДЕНКО та депутати міської ради VIІI скликання; заступники міського голови Наталія БОРИС, Ірина ГУДЗЬ, Віталій ЯКУБОВ; керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр ДОЛЯ; члени виконавчого комітету міської ради; працівники виконавчих органів, самостійних управлінь, установ і відділів міської ради


\"Вітання

1 листопада 60-річний ювілей зустрів міський голова — Микола Петрович БОРОВЕЦЬ


Бажаємо ювіляру міцного здоров’я, сімейного затишку, злагоди і добробуту в родині!
Нехай оптимізм та життєва енергія супроводжують і надалі, дають можливість реалізовувати ідеї, приймати мудрі рішення на благо Новоград-Волинської громади.


З повагою редакція газети «Звягель»


\"Вітання

ПОДЯКА


Хочу подякувати ШНАЙДЕРУ Костянтину Валерійовичу — лікарю з добрим серцем — за чуйність, за щирість, повагу, допомогу в оформленні документів та за його працю.


Вдячна пацієнтка



ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВЕТЕРАНІВ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ, АФГАНСЬКОЇ ВІЙНИ, УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ І АКТИВІСТІВ ВЕТЕРАНСЬКОЇ РОБОТИ:


Ганну Платонівну КЛИМЕЦЬ — 05.11.1926 р.н.
Олену Семенівну ЗАГИНАЙЛО — 05.11.1931 р.н.
Ганну Олексіївну РИГУН — 05.11.1936 р.н.
Галину Іванівну ЄРОШИНУ — 06.11.1941 р.н.
Тетяну Миколаївну КЛИМЧУК — 06.11.1947 р.н.
Леонтіну Леонтіївну ЛОЙКО — 07.11.1925 р.н.
Раїсу Михайлівну БЕРЕСТЯНУ — 07.11.1932 р.н.
Регіну Францівну КОВБУ — 07.11.1936 р.н.
Миколу Федоровича НАЗАРЕВИЧА — 09.11.1936 р.н.
Алісу Олексіївну ФЕДОТОВУ — 09.11.1941 р.н.
Любов Акимівну СІКОРУ — 10.11.1924 р.н.
Олега Миколайовича КОРОСТИЛЬОВА — 09.11.1962 р.н.
Валентина Григоровича СВИДЕНЮКА — 09.11.1963 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів
Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни
редакція газети «Звягель»