Військову радіостанцію «Армія FM» відтепер можна слухати й у Новограді

Військову радіостанцію «Армія FM» відтепер можна слухати й у Новограді

«Армія FM» — тепер у кожному смартфоні. Про це повідомила військова радіостанція на своєму офіційному сайті, — інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
«Військова радіостанція «Армія FM» вийшла на новий рівень інформування суспільства. Приємною новиною для всіх шанувальників військового радіо стало те, що відтепер вони зможуть слухати його за допомогою свого смартфона, адже нещодавно з’явився офіційний додаток, завдяки якому можна бути не тільки 24/7 зі своїм улюбленим радіо, а й подивитися найсвіжіші випуски програм військового телебачення України», — йдеться в повідомленні.
Аби встановити додаток на своєму смартфоні, необхідно встановити застосунок у Play Market. Крім того, військові журналісти повідомляють, що незабаром такий застосунок з’явиться в App Store.
«Армія FM» у FM-діапазоні охоплює увесь Схід, Херсонщину, Київ, Житомир, Львів, Запоріжжя, Миколаїв, Вінницю, Полтаву, Бердичів і Новоград-Волинський. Цей творчий колектив служить та працює для захисників і захисниць нашої Батьківщини.
Підготував Олег БРЮХАНОВ