Кращих каратистів та їхніх тренерів привітали з перемогами

Кращих каратистів та їхніх тренерів привітали з перемогами

Від імені громади та органів місцевого самоврядування кращих каратистів стилю кіокушинкай привітала з недавніми перемогами заступник міського голови Наталія Борис.

\"Кращих

До участі в пресконференції запросили Дар’ю Лукащук, срібну призерку чемпіонату Європи з кіокушинкай карате, а також чемпіонів України —\"Кращих Діану Степанюк і Єву Чупандіну, срібного призера національного чемпіонату — Владислава Тельця та їхніх тренерів — Олександра Гордієнка, Віктора Ящука й Володимира Гусєва.

Нагадаємо, нещодавно в Румунії відбувся чемпіонат Європи з кіокушинкай карате серед молоді, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Звягельчанка Дар’я Лукащук стала срібною призеркою, а збірна України посіла перше загальнокомандне місце серед 22 країн-учасниць (детальніше про це йшлося в попередньому номері «Звягеля»).

\"Кращих
На шляху до успіху на європейській арені Дар’я Лукащук стала переможницею чемпіонату Житомирської області, кубка Житомира, відкритого чемпіонату Волинської області й, нарешті, чемпіонкою України.

«Наша громада повинна бути громадою сильних та здорових людей. Своїми досягненнями ви демонструєте гарний приклад для молоді, залучаєте до занять спортом та здорового способу життя. Бажаю вам подальших здобутків та перемог», — цитує Наталію Борис офіційний сайт міської ради.

 

Олег БРЮХАНОВ
Фото міської ради