Тхеквондисти успішно виступили на всеукраїнському турнірі «Кубок Любарта»

Тхеквондисти успішно виступили на всеукраїнському турнірі «Кубок Любарта»

Представницька команда з Новограда-Волинського взяла участь у всеукраїнському турнірі «Кубок Любарта» з тхеквондо (ВТФ) серед дорослих, юніорів, кадетів, юнаків, молодших юнаків та дітей, що проходив 19-20 листопада в Луцьку. Змагання відбулися у розділах «керугі» (спаринг) та «пумсе» (показові виступи-демонстрації базових технік).



У розділі «керугі» переможцем став Микола Гончарук. Другі місця посіли Олександр Тищук і Максим Варакшин. Треті — Ярослав Варакшин, Назарій Гаврилюк та Олександр Захарчук. П’ятим став Роман Кухарчук.

\"Тхеквондисти

У розділі «пумсе» звягельчани здобули значно більше нагород. Це дозволило в підсумку посісти друге загальнокомандне місце в цьому виді програми.

В індивідуальному заліку перші місця — в активі Миколи Гончарука (два перших місця), Віктора Денисенка, Назарія Гаврилюка, Назара Ступчука, Іллі Тихонюка, Миколи Троїцького, Романа Кухарчука, Олександра Тищука (два перших місця), Артема Мирончука, Анастасії Базилевської (два перших місця), Христини Тихонюк, Аліни Базилевської (три перших місця), Ніни Антонюк (два перших місця), Олени Базилевської, Юлії Опанасюк, Микити Ящука й Миколи Ящука.

У призери також потрапили Сергій Власюк, Данило Мамчуровський, Владислав Тимошин.

Загалом у турнірі взяли участь майже пів тисячі тхеквондистів із 12 областей та міста Києва (28 команд у розділі «керугі» та 12 —у розділі «пумсе»).

Олег БРЮХАНОВ
Фото федерації тхеквондо