Перспективи новоствореного ОСББ «Болгари»

Перспективи новоствореного ОСББ «Болгари»

1 грудня 2021 року розпочало роботу нове ОСББ «Болгари», до складу якого увійшли 4 будинки, збудовані у 1994 році. З того часу минуло майже 30 років, тому ці будинки, як і прилегла до них територія, потребують ремонту. Про це свідчить вкрай жахливий поточний стан покрівель і підвальних приміщень, під’їздів, забиті стоки, прогнилі лавки й дитячі майданчики, відкритий смітник, з якого сміття розносять тварини і птахи по всьому мікрорайону.


\"ПерспективиПравління ОСББ «Болгари» сподівається спільними зусиллями привести будинки до ладу і зробити життя мешканців комфортнішим. Але для цього потрібні значні кошти, зацікавленість і допомога небайдужих людей та співвласників багатоповерхівок.


У болгарських будинках проживає велика кількість молодих сімей із маленькими дітьми й дітьми підліткового віку, але, на жаль, у такому щільно заселеному районі немає безпечного і благоустроєного місця для дозвілля.


Тому правління ОСББ має чітко окреслений план робіт на найближчу перспективу, а саме: капітальний ремонт покрівель і підвальних приміщень, косметичний ремонт під’їздів, відновлення фасадів будинків, побудова смітника закритого типу, дитячого і спортивного майданчиків між будинками.


\"Перспективи«Болгарбуд» — це район, побудований для сімей військовослужбовців. У далеких 90-х для дітей військовослужбовців були збудовані чудові дитячі й спортивні майданчики, для домашніх улюбленців — виділений майданчик для вигулів, прокладені доріжки і тротуари — для піших прогулянок, відведені місця для паркування автівок.


Невже сьогодні діти захисників нашої країни не мають права жити в достойних умовах, як і діти 90-х? Чому, приїжджаючи додому, замість того, щоб відпочивати і насолоджуватись життям, наші військові повинні думати про те, чому в них протікає дах, не прибрано у під’їзді чи смердить від смітника? Де прогулятися з дитиною, щоб вона не травмувалася?


Просимо долучитися до фінансової допомоги депутатів, меценатів і всіх небайдужих для реалізації цих планів.


\"ПерспективиПравління ОСББ «Болгари» висловлює щиру подяку власникам магазинів «Мастерок» — ФОП Барановському О.В., «Сантехцентр» — ФОП Стаднику О.М. і «Спецодяг» — ФОП Лєщенку С. М. за допомогу у наданні спецодягу та приладь для роботи новоствореного ОСББ.


В. С. Анішевська-Верхоланцева