Ветерани футболу з Новограда перемогли на обласному турнірі

Ветерани футболу з Новограда перемогли на обласному турнірі

У Житомирі на запасному полі «Спартак Арени» 19 грудня відбувся традиційний обласний турнір серед ветеранських команд (50+) пам’яті видатного футболіста, тренера та багаторічного директора СДЮСШОР «Полісся» (Житомир) Миколи Сюсюри.



Учасниками турніру стали шість клубів: «Полісся» (Житомир), ФК «Малин», ФК «Попільня», «Авангард» (Новоград-Волинський), ФСК «Іршанськ» і «Зоря» (Романів).

За підсумками групового етапу до фіналу вийшли «Авангард» і «Полісся». У важкому поєдинку за золоті медалі команда з Новограда-Волинського здолала колектив із Житомира і стала переможцем турніру. У грі за бронзу перемогу вибороли гравці ФК «Попільня», які в серії післяматчевих пенальті обіграли романівську «Зорю», — повідомляє Житомирська обласна асоціація футболу.

Привітали призерів голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк, його перший заступник і голова комітету ветеранів асоціації Віктор Радушинський та виконавчий директор асоціації Руслан Маєвський.

Нагадуємо, що під егідою Асоціації футзалу Новоград-Волинщини триває відкритий чемпіонат громади з футзалу. 4-ий тур відбудеться 26 грудня в ліцей №11.

Також набирає обертів традиційний міні-футбольний турнір «Різдвяні дзвони 2021-2022», який проводить Новоград-Волинська районно-міська федерація футболу. Ігри відбуваються у спортзалі політехнічного фахового коледжу (промислово-економічний технікум). 3-ій тур заплановано на 25 грудня.

Олег БРЮХАНОВ


Фото ЖОАФ