Юні важкоатлети взяли участь у показовому тренуванні

Юні важкоатлети взяли участь у показовому тренуванні

У Наталівці відбулося показове тренування відділення важкої атлетики ДЮСШ ім. В.П. Єрмакова.

Спортсмени з сіл Наталівка й Майстрів продемонстрували техніку виконання вправ у ривку і поштовху та позмагалися, хто підніме важчу штангу. Батьки, родичі, друзі завзято підтримували спортсменів. А вони, зі свого боку, намагалися показати свої найкращі результати. Всі учасники нагороджені медалями, грамотами та подарунками.

Тренер-викладач відділення важкої атлетики ДЮСШ Валерій Постіженко, який проводить заняття з дітьми з сіл Наталівка та Майстрів, відзначив швидкий прогрес у спортсменів. «За майже чотири місяці тренувань з початку відкриття відділень у цих селах діти взяли участь у трьох офіційних змаганнях: відкрита першість ДЮСШ, чемпіонат Житомирської області серед спортсменів віком до 13 та до 15 років, здобувши нагороди та виконавши масові спортивні розряди.

Завдяки цим спортсменам, команда Новоград-Волинської ДЮСШ з важкої атлетики на двох останніх чемпіонатах області виборола перші місця, піднявши спортивний рейтинг школи та громади. Мрію, щоб у наступному році про важкоатлетів з Наталівки та Майстрова заговорили на чемпіонатах України серед юнаків та дівчат. Хочу відмітити наполегливість та працю Дениса Лопатюка, Дмитра Левицького, Нікіти Сидорського, Артема Пасічника, Володимира Козачка, Миколи Пуцика, Валентини Гаврилової, Анни Кравець, Діни Горбарчук та інших.

Окремо хочу подякувати Анатолію Терещуку за приміщення для тренувань», — зазначив Валерій Постіженко.

Підготував Олег БРЮХАНОВ