Після критики у Фейсбуці комунальники залатали дірку в пішохідній зоні Житомирського мосту

Після критики у Фейсбуці комунальники залатали дірку в пішохідній зоні Житомирського мосту

Днями у соцмережі Фейсбук з’явився допис, підкріплений фото, про небезпечну для життя й здоров’я пішоходів ситуацію на Житомирському мості. У пішохідній зоні мосту утворилася дірка, крізь яку могла прослизнути нога…

У міській раді оперативно відреагували на допис.

«11 січня, в першій половині дня, за вказаними фактами працівники підрядної організації Служби автомобільних доріг у Житомирській області ТОВ «УКР-ДОР-СЕРВІС» провели роботи з ямкового ремонту на пішохідній частині правої сторони мосту. Також здійснено очистку та посипання доріжок піщано-сольовою сумішшю.

За інформацією заступника начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Миколи Савченка, проведено комплексне обстеження технічного стану мосту та включення його в план капітального ремонту на 2022 рік», — йдеться в повідомленні управління житлово-комунального господарства та екології міської ради.

В офіційному повідомленні також висловлені слова вдячності жителям громади за небайдужість та виявлення проблемних питань. «Разом робимо громаду кращою!» — підсумували ситуацію комунальники.

Олег БРЮХАНОВ


Фото міської ради