Будьте обережні! Пішохідна зона Житомирського мосту — знову в дірках…

Будьте обережні! Пішохідна зона Житомирського мосту — знову в дірках…

\"БудьтеМісяць тому, 11 січня, міська рада на своїй офіційній сторінці у Фейсбуці відзвітувала про виконання ямкового ремонту на пішохідній зоні Житомирського мосту. Тоді, нагадаємо, небайдужі городяни звернули увагу на дірки, крізь які в тротуарі просвічувалися води Случі…
За інформацією міської ради місячної давнини, Служба автомобільних доріг у Житомирській області провела комплексне обстеження технічного стану мосту та включила його в план капітального ремонту на 2022 рік.
Утім, не факт, що Житомирський міст дочекається цього ремонту в придатному для експлуатації стані.
10 лютого місцеві групи Фейбуку знову зарясніли світлинами з аналогічною проблемою.
«Про те, що діяти треба вже, свідчить швидкість появи дірок у мості мало не щотижня. Нова діра — площею з 40-ий розмір взуття! Люди занепокоєні, влада не коментує, значить бездіє.
Звітують активно лише про онлайн-зустрічі з містами-побратимами, але не про зустрічі чи зв’язок із балансоутримувачами мосту.
До прикладу: головний міст Олевська через р. Уборть увійшов до переліку об’єктів, які будуть відремонтовані в межах програми «Велике будівництво» вже цього року. Передбачено розширення пішохідної зони, щоб вона відповідала нормам безбар’єрності, встановлення ліхтарів, уже завершуються роботи над виготовленням ПКД.
А над чим працює наша міська рада? Не дай, Боже, статися біді», — йдеться в дописі, підкріпленому красномовними світлинами.
Минулого разу, висловлюючи вдячність жителям громади за небайдужість та виявлення проблемних питань, місцеві комунальники закликали: «Разом робимо громаду кращою!» Сподіваємося, дієва реакція не забариться.

Олег БРЮХАНОВ
Фото з соцмереж