Перевірити водійське: додано параметр ідентифікації за прізвищем власника

Перевірити водійське: додано параметр ідентифікації за прізвищем власника

\"ПеревіритиСервісні центри МВС активно радять перевіряти ресурси, де громадяни отримують інформацію, а головне — послуги.
Досі з’являються повідомлення, що українці купують підроблені посвідчення водія в шахраїв. Виявляє ці підробки поліція під час перевірки на дорозі або ж горе-покупці самі звертаються за верифікацією документа, адже він не відображається в Дії.
Сервісні центри МВС не забарилися й модернізували онлайн-сервіс перевірки по-відчення водія.
Відтепер пошук документа здійснюється не лише за його серією та номером, а й за прізвищем водія. За результатом перевірки ви бачите, крім даних посвідчення водія, ще й перші та останні літери прізвища, ім’я та по батькові власника документа. Ця новація дозволяє персоналізувати запит, проте лишає конфіденційну інформацію закритою.
Зауважимо, якщо будь-який із критеріїв уведений неправильно, — система поінформує, що «Інформацію не знайдено».
Сподіваємося, що це стримає громадян від необдуманих «покупок».
Не довіряйте сумнівним джерелам, фейковим Facebook-сторінкам з фото та логотипами сервісних центрів МВС. Державний сервіс завжди має домен «gov.ua» або синю галочку — знак верифікації акаунта, який підтверджує, що сторінка є офіційною.
Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290-19-88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС. Дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.

РСЦ ГСЦ МВС у Житомирській області