Відбулося екстрене засідання міської комісії ТЕБ та НС

Відбулося екстрене засідання міської комісії ТЕБ та НС

Зранку, 24 лютого, з огляду на ситуацію в країні, відбулося екстрене засідання комісії ТЕБ та НС.

Міський голова Микола Боровець розпорядився максимально забезпечити необхідними медикаментами лікарню.

«Фінансові ресурси в нас є. Прошу всіх, хто виконуватиме це доручення, максимально спростити процедуру», — закликав міський голова.

Також він додав, що органи місцевого самоврядування вживатимуть усіх необхідних заходів, аби не допустити зупинки підприємств, що відповідають за життєзабезпечення міста.

«Продуктами й товарами першої необхідності місцеві торговельні точки будуть забезпечені. Є відповідні домовленості з їхніми власниками», — сказав Микола Боровець.

Заступник міського голови Віталій Якубов, зважаючи на запровадження в Україні надзвичайного стану, нагадав, що всім, хто перебуває на вулиці, необхідно мати при собі паспорт. Але без потреби краще не покидати домівку.

Зараз на автозаправках та біля банкоматів спостерігаються черги.

«При появі на заправках автомобілів екстрених служб («швидкі», пожежні автомобілі, поліція, газове господарство, РЕМ), прохання: пропускати їх без черги», — закликав Віталій Якубов.

«Наразі все в Новоград-Волинській громаді працює в робочому штатному режимі. По місту працює система оповіщення — будемо її вмикати, якщо буде загроза», — додав заступник міського голови.

Він також закликав населення без потреби не використовувати мобільний зв’язок, щоб не перевантажувати мережу.

Олег БРЮХАНОВ