Шлюби воєнного часу: побралися зараз, а пишні весілля відсвяткують після війни

Шлюби воєнного часу: побралися зараз, а пишні весілля відсвяткують після війни

З 24 лютого, відколи почалася війна, українці мужньо захищають свою землю від російського загарбника і живуть у постійній напрузі. У цей непростий час щире захоплення викликають рішення закоханих українців, котрі не спасували перед війною і створюють нові сім’ї. Ці люди — не лише сміливці, а й оптимісти, а головні побажання для молодят, як і у мирний час, є незмінними — мирного неба та незгасного кохання.

\"ШлюбиУ Новограді-Волинському 8 березня вітали військового Леоніда та його кохану Аліну, які вирішили одружитися у єдиний для захисника вихідний, поки він повернувся на один день у місто. Розповів, що в мирний час пообіцяв коханій одружитися й обіцянку дотримав, незважаючи на війну.
Весільна церемонія була особливою, адже відбувалася в умовах воєнного стану. Зібралися декілька родичів і представники місцевої влади. Особливий подарунок зробили молодятам влада та Новоград-Волинський хлібозавод — спекли святковий коровай.

— Це неординарна для нас подія, — розповів директор хлібозаводу Сергій Портянко. — Треба було привітати молодят під час військових дій, які відбуваються на території \"ШлюбиУкраїни. У той день наші працівники вже закінчили роботу та звернули виробництво, аж раптом надійшло замовлення. Довелося повернулися, замісити тісто і спекти упродовж трьох із половиною годин коровай. Наш колектив від щирого серця подарував його молодятам із побажаннями мирного неба, щастя, довгих років життя й зустріти золотий ювілей подружнього життя!

Не лише військові не пасуть задніх — у Чуднові днями з’явилася нова родина поліцейських.

Закохані Марія Сягровська та Владислав Булій, які працюють у відділенні поліції №5 Житомирського районного управління поліції, вирішили побратися. 8 березня вони поєднали свої долі. Рішення, прийняте в \"Шлюбиумовах війни, підтвердило істинність почуттів та намірів — бути завжди поруч: і в біді, і в радості.

Колеги з Новоград-Волинського районного відділу привітали колег Марію та Владислава з одруженням: «Будьте щасливі, здорові та кохані. Миру країні та перемоги всім нам!»

Пишні весілля молодята обов’язково відсвяткують у мирній квітучій Україні згодом. Наразі ж кохання перемагає війну і допомагає українцям пережити складні часи. Сподіваємося, що союзи воєнного часу будуть міцними, щасливими і надихнуть інших.

Юлія КЛИМЧУК


Фото з мережі