Благодійний фонд Литвина «Майбутнє Полісся» зосередив свою увагу на допомозі військовим

Благодійний фонд Литвина «Майбутнє Полісся» зосередив свою увагу на допомозі військовим

«На нашу землю прийшла війна. У зв’язку з цим благодійний фонд Литвина «Майбутнє Полісся» зосередив свою увагу на допомозі військовим. Усі інші проєкти, що не стосуються підтримки армії, ми тимчасово призупиняємо. Сподіваємося на ваше розуміння і просимо не звертатися у фонд щодо інших питань. Прийде мир, і ми знову повернемося до звичних проєктів», — йдеться на офіційній сторінці Благодійного фонду «Майбутнє Полісся».

Днями фонд надав благодійну допомогу, яку доставили у 30-ту окрему механізовану бригаду ім. князя Костянтина Острозького та територіальній обороні міста.

Захисникам передано: автомобіль «Нива»; компресор; запасні частини до автомобілів та набори інструментів на суму 24 тис. грн; генератор; 138 спальників; 90 карематів; 80 термосів; два ліхтарі; десять флісових кофт; термобілизну (7 комплектів); теплі кофти (16 шт.); теплі шкарпетки (30 пар); продукти харчування на суму 5 тис. грн.

«Щодня ми — на зв’язку з нашими захисниками та волонтерами. Намагаємося знайти і придбати хоча б частину з переліку необхідного. Зробити це зараз дуже непросто. Водночас закликаємо всіх об’єднуватися та спільними зусиллями боротися з агресором. Бо сьогодні армія — це увесь український народ, просто кожен — на своєму фронті.

Не стомимося дякувати нашим хлопцям, які у важкий час взяли в руки зброю та бережуть наші життя. Нам же потрібно бути їм надійним тилом! Об’єднуймося, працюймо й уперед до перемоги!» — звітують про роботу та діляться емоціями волонтери фонду.

Якщо у вас є бажання долучитися до роботи Благодійного фонду Литвина «Майбутнє Полісся», пишіть свої про-позиції на електронну пошту: charityfundmp@gmail.com.

«Щодо нинішнього формату роботи фонду: аби бути максимально ефективними, ми розширили географію своєї діяльності. Ще 28 лютого відкрили штаб фонду в Києві. Там організовуємо допомогу (співпрацюємо з теробороною та волонтерами) і, в міру своїх сил, підтримуємо Житомирщину. Сила українців — у єдності, тож тримаймося разом! Україна переможе!»

Довідково. Благодійний фонд Литвина «Майбутнє Полісся» — громадська організація, яка бере активну участь у соціальній розбудові Житомирщини.

За матеріалами Благодійного фонду «Майбутнє Полісся»