Особам, які постраждали від воєнної агресії, треба зареєструватися в управлінні соціального захисту

Особам, які постраждали від воєнної агресії, треба зареєструватися в управлінні соціального захисту

«Шановні особи, які постраждали від воєнної агресії рф проти України та перебувають у Новоград-Волинській міській територіальній громаді!

Просимо зареєструватися в управлінні соціального захисту населення міської ради за адресою: вул. Ушакова, 40, контактні тел.: (04141) 3-60-74, (04141) 3-54-00. Установа працює без вихідних, щоденно, з 08:00 до 17:00», — повідомляє Гуманітарний центр при Новоград-Волинській міській раді.

У міській раді особливо звертаються до батьків, адже з наступного тижня планується відновлення онлайн навчання в закладах освіти.

«Ми чекаємо на ваших діток, адже вони мають адаптуватися та здобувати освіту. З метою залучення до навчання дітей із числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб проводиться опитування», — йдеться в повідомленні Гуманітарного центру.

Нагадуємо, що з 14 по 18 березня в закладах загальної середньої освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади продовжено канікули.

В управлінні освіти і науки міської ради інформують, що впродовж цього тижня проводиться моніторинг щодо можливостей організації освітнього процесу з 21 березня з використанням дистанційних технологій.

За матеріалами міської ради підготував Олег БРЮХАНОВ