Тривають роботи з весняного благоустрою

Тривають роботи з весняного благоустрою

«Уже традиційно, хоч сьогодні — у незвичних умовах, розпочинаємо весняні роботи з благоустрою», — поінформувала наприкінці минулого тижня Новоград-Волинська міська рада.

\"ТриваютьУправління житлово-комунального господарства та екології міської ради на офіційній сторінці міської ради у Фейсбуці оприлюднило графік вивезення вуличного змету на території Новограда-Волинського комунальним підприємством «Новоград-Волинськжитлосервіс».

Відповідно до плану, з 18 по 23 березня, дорожній змет вивозили з вул. Житомирської (права сторона в напрямку до Житомирського мосту), вул. Волі (від перехрестя з вул. Соборності до перехрестя з вул. Житомирською), вул. Шевченка (від перехрестя з вул. Пушкіна до автовокзалу), вул. Героїв Майдану, вул. Гетьмана Сагайдачного (від перехрестя з вулицею Соборності до перехрестя з вул. Житомирською), вул. Івана Мамайчука та бульвару Бориса Шарварка.

«Шановні мешканці міста, підприємства, установи та організації, просимо вас долучитися до прибирання своїх прилеглих територій. Давайте докладемо максимум зусиль, щоб гідно, у чистому та охайному місті, зустріти наших переможців!» — закликало управління ЖКГ.

\"ТриваютьКомунальники попереджають про можливі незначні відхилення від графіку і сподіваються на порозуміння.

За матеріалами міської ради підготував Олег БРЮХАНОВ