Окремі комунальні послуги на території Ново-град-Волинської громади в березні знижені на 30%

Окремі комунальні послуги на території Ново-град-Волинської громади в березні знижені на 30%

Під керівництвом міського голови Миколи Боровця відбулася робоча зустріч із керівниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, участь у якій взяли начальник управління житлово-комунального господарства та екології міської ради Олег Годун, відповідальні працівники виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств.


Обговорили питання вивезення побутових відходів із багатоквартирного сектору. Наразі сміття з територій ОСББ буде вивозитися двічі на тиждень, що пов’язано зі зменшенням його об’ємів. У зв’язку із цим оплата за березень для багатоквартирного сектору за вивіз побутових відходів буде зменшена на 30%.


Розглянули питання роботи та поточного обслуговування ліфтів. Йшлося про те, що за березень оплата за обслуговування також буде зменшена на 30%. Керівництво підприємств розуміє всю складність сьогоднішньої ситуації та йде назустріч жителям громади.


Також міський голова Микола Боровець та начальник управління ЖКГЕ міської ради Олег Годун привітали керівників ОСББ з прийдешнім професійним святом, яке щорічно, у третю неділю березня, відзначають представники галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.


«Ваша щоденна, нелегка праця часто недооцінюється. Але саме від неї залежить благополуччя та комфорт мешканців багатоквартирних будинків. Сьогодні в умовах війни ви виконуєте ще одну, не менш важливу місію — дбаєте про безпеку людей на території ваших ОСББ. Бажаю міцного здоров’я, успіхів, сімейного добробуту та миру», — у вітальному слові зазначив очільник громади.


За матеріалами міської ради