Підопічних Терцентру привітали з Великоднем

Підопічних Терцентру привітали з Великоднем

Попри складні умови, в яких живе і працює Україна, працівники Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинської міської ради привітали своїх підопічних із прийдешнім Великоднем і пригостили їх запашними пасхальними кексами.

\"ПідопічнихГоловний атрибут до святкового столу отримали найбільш уразливі категорії населення — самотні пенсіонери та особи з інвалідністю, котрі перебувають на обліку в Терцентрі.

«Від імені підопічних та працівників установи висловлюємо вдячність колективу та директору Новоград-Волинського хлібозаводу за благодійно надану святкову продукцію, за доброту та чуйне ставлення до наших підопічних. Попри війну, колектив хлібозаводу продовжує активно працювати, забезпечувати якісними хлібобулочними виробами жителів громади. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Вітаємо з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує мир та добро», — прокоментували благодійну акцію в Терцентрі.

Олег БРЮХАНОВ


Фото Терцентру