На благодійному турнірі з міні-футболу для Збройних Сил України зібрано понад 20 тисяч гривень

На благодійному турнірі з міні-футболу для Збройних Сил України зібрано понад 20 тисяч гривень

23 квітня в Новограді-Волинському відбувся благодійний турнір із міні-футболу на підтримку Збройних Сил України. Змагання ініціював міський Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки БФ «Нехай твоє серце б’ється». Під час турніру зібрано благодійних внесків на суму 20 тисяч 595 гривень, які направлені на потреби Збройних Сил України.

\"На \"НаЗмагання проходили на чотирьох спортивних майданчиках зі штучним м’яким покриттям. Учасниками стали 24 команди з Житомирщини, Рівненщини та Хмельниччини.

Під час відкриття до команд звернувся міський голова Микола Боровець. Він подякував учасникам за підтримку наших захисників та побажав міцного здоров’я, миру та перемоги Україні.

Із вітальними словами виступили заступник міського голови Наталія Борис, директор Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анатолій Тимофєєв, голова Новоград-Волинської міської асоціації футболу Олександр Лавренюк та директор БФ «Нехай твоє серце б’ється» Наталія Нагорна. Від благодійного фонду командам вручили подяки та пам’ятні подарунки.

Протягом дня гравці щосили боролися та грали, незважаючи на дощ та холод. А перемогу здобула футбольна команда «Танчік» (м. Рівне). Футболісти ФК «Грем’яче» (м. Нетішин) вибороли «срібло», на третьому місці — команда «Звягель АТО» (м. Новоград-Волинський).

Кращим голкіпером відкритого благодійного турніру з міні-футболу став Дмитро Газицький, а кращим гравцем визнали Іллю Пацаловського.

«Щиро дякуємо всім, хто долучився до збору коштів та підтримує наших захисників. Усі разом ми творимо добру справу. Слава Україні! Слава її Героям!» — прокоментували подію в Центрі «Спорт для всіх».

Підготував Олег БРЮХАНОВ


Фото Центру «Спорт для всіх»