Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули 26 осіб

Смертельна ДТП на Рівненщині: загинули 26 осіб

Як повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області, летальна автопригода за участю бензовоза, маршрутного автобуса та легковика сталася 3 травня, близько 19:20, на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік села Ситне Дубенського району.

Водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», який спричинив ДТП, здійснював маневр обгону іншого ТЗ, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з бензовозом. Особа загиблого кермувальника мікроавтобуса поки не встановлена.

На момент ДТП в салоні автобуса «Setra», який прямував до Польщі, перебували 34 пасажири та один водій. З’ясувалося, що ще один пасажир мав сідати у м. Броди, а другий водій — у Львові.

Всього в ДТП загинули 26 осіб: 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуса та автобуса).

Травмувалися 12 осіб: 11 — пасажирів автобуса та водій бензовозу.

Усі пасажири — віком від 17-ти до 69-ти років. Наймолодшому 12 травня мало виповнитися 18 років.

Усі учасники ДТП — із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей. За попередньою інформацією, серед загиблих — дві жінки з Житомирської області, у лікарні знаходяться четверо жителів нашої області — три чоловіки й одна жінка.

За цим номером: (067) 675-42-92 у поліції Рівненської області рідні можуть отримати інформацію про учасників аварії.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області