Поминання 21/2022

Поминання 21/2022

24 травня минув рік світлої пам’яті




Софії Омелянівни ТКАЧЕНКО



Ти пішла в інший світ, звідки вже немає вороття. Нехай свята земля береже твій вічний сон. Спочивай з миром. Вічна пам’ять. Царство Небесне.
Пам’ятаємо. Сумуємо. Любимо.



Сестри, брати, племінники, племінниці та рідні


 

 

23 травня минуло 15 років, як перестало битися серце нашого дорогого




Сергія Володимировича САМОЛЮКА



28 травня — 26 років, як пішов із життя наш дорогий батько, дідусь —




Григорій Миколайович ЯВОРСЬКИЙ



Світла вічна пам’ять про вас назавжди залишиться в наших серцях. Царство Небесне і вічний спокій.



Ваші рідні


 

22 травня у бою загинув




Олександр Миколайович НАЗАРУК


Герої не вмирають, Герої живуть вічно в наших серцях, думках і молитвах. Ти був завжди і залишатимешся нашим Героєм. Слова безсилі описати твою цінність у нашому житті як Чоловіка й Тата. В одну мить ми втратили надійну опору, силу та міць нашої великої та галасливої сім’ї. Все тепер затихло — війна відібрала й зруйнувала нашу радість, надії та мрії… Ти загинув Героєм, виборюючи перемогу для України. Ми будемо завжди пам’ятати Тебе, будемо оберігати наші спогади про Тебе, Твою турботу, любов і наше щасливе життя. Хай Твоя душа знайде вічний спокій на небесах.


З любов’ю дружина і діти


 

22 травня у боротьбі за Батьківщину обірвалося життя




Олександра Миколайовича НАЗАРУКА


Ти загинув у бою, рятуючи пораненого бойового товариша... До останнього подиху залишився вірним своєму життєвому принципу — боротися з несправедливістю та допомагати тим, хто потребує підтримки. Твоє життя обірвалося в боротьбі за Україну, український народ, мир та майбутнє кожного з нас. Ми чули Твій голос ще кілька днів тому — Ти був сповнений сили та енергії боротися й перемагати. Важко і боляче усвідомлювати, що чули Тебе востаннє... Ми скорбуємо та завжди пам’ятатимемо Тебе.
Вічна пам’ять Захиснику Батьківщини.


З любов’ю брат, племінники, родина


 

 

22.05.22 року в бою за Україну загинув Захисник Батьківщини —




Олександр Миколайович НАЗАРУК


Відвага, сміливість, віра в перемогу над ворогом і оптимізм — ці якості були притаманні Тобі завжди. Ти боровся й не здавався за найскладніших обставин. Ми цінували і завжди цінуватимемо Тебе — безстрашного і мужнього українського воїна, полеглого в бою з ворогом. Ти був і залишаєшся Героєм. Твій вклад у перемогу України дуже важливий, він — безцінний. Обіцяємо продовжувати нашу боротьбу, перемогти й довести до кінця справу, яка вартувала найціннішого — Твого життя.
Скорбуємо, розділяємо біль втрати з рідними й близькими.


З повагою бойові побратими