У ДТП поблизу села Перемога травми отримали п’ятеро людей

У ДТП поблизу села Перемога травми отримали п’ятеро людей

Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 червня, близько 14:35, на 220-му км автодороги «Київ — Чоп», поблизу с. Перемога Новоград-Волинського району. Травми отримали двоє дорослих та троє дітей. Поліція розпочала досудове розслідування.
На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського районного відділу поліції.

____________________________________________________________________________________

Попередньо, 55-річний водій автомобіля «Kia Sportage», рухаючись трасою, допустив зіткнення з автомобілем «Audi», під керуванням 43-річного жителя Новоград-Волинського району, який стояв у місці розвороту, внаслідок чого автомобіль «Kia» перекинувся на дах.

У результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали пасажири автомобіля «Kia», 35-річна жінка та двоє дітей, віком 13 та 9 років, жителі Києва. Дітей було доставлено до лікарні та ушпиталено до травматологічного відділення. Тілесні ушкодження отримали пасажири «Audi»: жінка віком 36 років та 11-річний хлопець, медичну допомогу їм надали без госпіталізації.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, поліція з’ясовує всі обставини події.

\"У

Відділ комунікації поліції
Житомирської області