За тиждень превентивної роботи на Звягельщині правоохоронці припинили майже 900 адмінпорушень

Поліцейські Новоград-Волинського райвідділу, спільно з правоохоронцями Житомирського рай- управління та бійцями роти поліції особливого призначення ГУНП, провели заходи, спрямовані на зниження вуличної злочинності у місті та районі.
Під час посилених превентивних заходів поліцейські припинили майже 900 адміністративних правопорушень, серед яких найбільше — порушень Правил дорожнього руху (600) та розпиття спиртного у громадських місцях (130).

Патрульні задокументували 20 випадків водіння транспортних засобів особами у нетверезому стані та 135 фактів — керування без відповідних документів.

— Під час відпрацювання поліцейські проводили бесіди з жителями міста і району, роз’яснювали громадянам вимоги чинного законодавства та перевіряли транспортні засоби. Загалом же щоденно на автошляхах та вулицях Звягельщини працювали 6 піших та 8 автопатрулів, які слідкували за безпекою та правопорядком, — зазначив начальник Новоград-Волинського райвідділу Андрій Гнатенко.

Поліцейські перевірили понад 1700 підозрілих осіб та тих, які перебувають на профілактичних обліках райвідділу.

Зафіксували правоохоронці і незаконне зберігання наркотичних речовин. У ході відпрацювання патрульні Новоград-Волинського райвідділу помітили чоловіка, який підозріло поводився. Під час поверхневого огляду у нього в кишені виявили, ймовірно, наркотичні речовини. Все виявлене направлено на експертне дослідження.

Також поліцейські вилучили у 27-річного місцевого жителя посвідчення водія, що має ознаки підробки. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів…) ККУ.

Новоград-Волинський районний відділ поліції