Новий спорткомплекс у школі №3 збудували  за 5,5 млн грн за підтримки нардепа Дмитра Костюка

Новий спорткомплекс у школі №3 збудували за 5,5 млн грн за підтримки нардепа Дмитра Костюка

Теніс, волейбол, баскетбол, футбол, легка атлетика — такими видами спорту на новозбудованому майданчику можуть займатися як учні загальноосвітньої школи №3, так і охочі жителі громади. Реконструкцію комплексу на шкільній території провели за кошти субвенції з державного бюджету в сумі 5511951,05 грн, — повідомляє Новоград-Волинська міська рада.

Багатофункціональний спортивний комплекс на території ЗОШ №3 збудовано за сприяння народного депутата України Дмитра Костюка, випускника третьої школи.

До послуг охочих займатися спортом — два спортивні майданчики (волейбольний майданчик/тенісний корт та футбольне поле) зі штучним покриттям, бігова доріжка і вуличні тренажери. Футбольне поле зі штучним покриттям, розміром 42 на 22 метри, обладнане мультимедійним табло та огорожею. Великий тенісний корт (він же — волейбольний майданчик) з огорожею покрито якісним безшовним поліуретановим гумовим покриттям, здатним витримати спеку й морози.

Поруч із ігровим майданчиком встановлено трибуни для глядачів. За волейбольним полем розміщується бігова доріжка для стрибків у довжину, яку також виготовлено із поліуретанового гумового покриття.

6 червня народний депутат Дмитро Костюк, посадові особи органів місцевого самоврядування й директор ЗОШ №3 Наталія Кобильнік ознайомилися із завершенням будівельних робіт.

«Щиро дякую від імені жителів нашої громади, що не стоїте осторонь проблем нашого міста. На такому чудовому спортивному майданчику тепер наші діти, молодь та всі охочі зможуть гартувати міць та силу духу», — висловив вдячність міський голова Микола Боровець нардепу Дмитру Костюку за реконструкцію спортивного майданчика.

\"Новий \"Новий \"Новий

За матеріалами міської ради підготував Олег БРЮХАНОВ
Фото міської ради