Новоград-волинські поліцейські  викрили наркозбутчицю

Новоград-волинські поліцейські викрили наркозбутчицю

Слідчі Новоград-Волинського районного відділу оголосили про підозру місцевій жительці у неодноразовому продажу наркотичних засобів. Досудове розслідування триває.

Підозрюваній за такі дії загрожує до 12 років позбавлення волі.

Викриття протиправної діяльності відбувалося у взаємодії поліцейських Новоград-Волинського райвідділу спільно зі співробітниками УСБУ області.

У травні правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання 42-річної звягельчанки, в ході якого вилучили речові докази протиправної діяльності: ваги, зіп-пакети, пакунки з невідомою речовиною білого кольору, банківські картки, мобільний телефон та ін.

У ході подальшого досудового розслідування поліцейські встановили, що жінка отримувала оптові партії доз заборонених речовин, які згодом ховала у публічних місцях на території м. Коростеня та району. Зі схованок правоохоронці вилучили 13 «закладок». Попередньо, у кожному пакунку містився амфетамін або психотропи.

Поліцейські з’ясували, що жінка поштою надсилала заборонені речовини і в інші міста України, за що отримувала грошові кошти.

Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження. Розслідування триває, встановлюються інші обставини правопорушення.

9 червня жительці райцентру за процесуального керівництва місцевої окружної прокуратури оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, передбачених ч. 3 та ч. 2
ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Жінці за такі протиправні дії загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Новоград-Волинський районний відділ поліції