На Звягельщині  з початку року  поліцейські  задокументували сотню ДТП

На Звягельщині з початку року поліцейські задокументували сотню ДТП

Поліцейські Новоград-Волинського райвідділу щоденно проводять профілактичну роботу серед водіїв та пішоходів, а також виявляють і документують правопорушення. Правоохоронці вкотре закликають громадян бути уважними та обережними на дорозі.

Із початку року на дорогах Звягельщини сталось 100 дорожньо-транспортних пригод, з яких 18 — із потерпілими. До суду скеровано обвинувальні акти відносно 8 осіб за скоєння таких автопригод.

Днями поліцейські завершили розслідування ДТП з травмуванням подружжя пенсіонерів, що вчинив 29-річний житель Коростишева. Пригода сталася в Новоград-Волинському районі.

Правоохоронці упродовж поточного року склали 83 протоколи за пошкодження у результаті ДТП транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг та ін. (ст. 124 КУпАП) та 4 — за залишення місця скоєння ДТП (ст. 122-4 КУпАП).

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. При потребі виконати маневр не забувайте переконатися, що це буде безпечно для всіх учасників дорожнього руху.

Новоград-Волинський районний відділ поліції