Алла Курельчук — кращий військовослужбовець мінометної батареї

Алла Курельчук — кращий військовослужбовець мінометної батареї

Кращим військовослужбовцем мінометної батареї військової частини А7306 сил територіальної оборони Збройних Сил України колеги визнали солдата Аллу Курельчук.

Вона з перших днів вторгнення загарбників з російської федерації вступила в ряди одного з підрозділів сил територіальної оборони Новоград-Волинського району. Незважаючи на свою жіночу тендітність, зарекомендувала себе як стійкий вмотивований боєць із чоловічим характером, яка готова без вагань та сумнівів виконувати покладені на неї службові обов’язки.

За короткий час солдат Алла Курельчук опанувала низку військових спеціальностей; радіо-телефоніст, водій, військовий медик та номер обслуги в мінометному розрахунку. Попри усі випробування, які лягають на її тендітні плечі, та страхіття, що чинить загарбник по відношенню до Українського народу, вона зуміла зберегти в собі жіночі якості — доброту та любов.

Особовому складу мінометної батареї, безумовно, пощастило мати таку бойову подругу, яка завжди допоможе добрим словом та порадою, а секретною зброєю нашої Алли є її чарівна усмішка, що може розтопити як крижане серце командира, так і кожного з нас, її бойових побратимів.

В. КОВАЛЬСЬКИЙ, сержант