Поліцейські розслідують ДТП із травмуванням жінки

Поліцейські розслідують ДТП із травмуванням жінки

2 липня в селищі Городниці сталася дорожньо-транспортна пригода. У результаті зіткнення велосипеда з мотоциклом постраждала 58-річна жінка. Досудове розслідування триває.

Близько 06:30 до Новоград-Волинського райвідділу від медиків надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась у Городниці. На місце події виїхали правоохоронці для з’ясування всіх обставин.

Попередньо, 30-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Zehnder», здійснив наїзд на 58-річну жінку, яка електровелосипедом рухалась у зустрічному напрямку.
Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає водіїв двоколісних транспортних засобів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі, дотримуйтесь безпечної дистанції. Дбайте про справність транспортного засобу. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!

Новоград-Волинський районний відділ поліції