Сім років тюрми — за побиття знайомого

Сім років тюрми — за побиття знайомого

Суд визнав винним чоловіка у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та вчиненні хуліганства. Жителя Новоград-Волинського району покарано позбавленням волі терміном на 7 років.

Подія сталася взимку декілька років тому. До поліції наді-йшло повідомлення про виявлення у Майстрові на вулиці чоловіка без ознак життя. Правоохоронці з’ясували, що померлий — 39-річний місцевий житель. На його тілі були наявні численні тілесні ушкодження.

Поліцейські встановили, що напередодні 28-річний житель Майстрова побив односельця просто на вулиці внаслідок раптової агресії. Залишивши його травмованого на землі, пішов геть.

Увечері того ж дня, уже разом із товаришем, знову зустріли потерпілого та удвох почали бити. Потому покинули непритомного, де вранці його й виявили місцеві жителі, уже мертвого.

Поліцейські Новоград-Волинського райвідділу встановили обставини травмування та розшукали одного з причетних до побиття. Місце перебування його спільника встановлюють оперативники.

Дії молодиків кваліфікували за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушко- дження) та ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт відносно 28-річного молодика було скеровано до суду.

Чоловіка визнано винним та призначено покарання у вигляді 7 років ув’язнення. Він уже знаходиться у місцях позбавлення волі.

Новоград-Волинський районний відділ поліції