Наші земляки успішно виступили на турнірі в Польщі

Наші земляки успішно виступили на турнірі в Польщі

У польському місті Ломжа проходили XXII міжнародні спортивні шкільні змагання імені сенатора Яна Стипули. У них взяли участь близько 600 спортсменів із Польщі, Білорусі, Чехії, Ірландії, Литви та України. Учасники змагалися в різноманітних видах спорту: футбол, баскетбол, волейбол, настільний теніс, теніс, легка атлетика, шахи, плавання.

У змаганнях взяли участь і представники Новоград-Волинського району. Хлопці 2006-2007 р. н. Баранівської дитячо-юнацької спортивної школи у складі 18 чоловік представляли найпопулярніший вид спорту у світі — футбол. Приємно відзначити, що наші земляки здобули перше місце в своєму дивізіоні.

Вони перемогли співвітчизників із Києва, місцеву польську команду, спортсменів із Литви, продемонстрували самовіддачу, бажання до перемоги та відмінну змістовну командну гру.

Також гравці нашої команди отримали індивідуальні кубки — «Найкращому воротарю» та «Найкращому нападнику».

Крім того, молодь зі Звягельщини посіла третє місце в першому турі серед учасників старшої вікової групи у «Бігу незалежності», друге місце серед дівчат і третє — серед хлопців у другому турі «Бігу незалежності», третє місце у змаганнях із настільного тенісу, показали гідний результат у шахах.

Організація переїзду спортсменів на змагання відбулася за підтримки Новоград-Волинської районної військової адміністрації та Баранівської міської ради. Запрошення взяти участь отримала голова польської громадської організації ім. Адама Міцкевича Людмила Вольська.

За матеріалами РВА