МіськрайТМО отримало гуманітарний вантаж  із Німеччини

МіськрайТМО отримало гуманітарний вантаж із Німеччини

КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» отримало черговий гуманітарний вантаж від німецької Університетської клініки федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн.

Збір допомоги здійснювали співробітники німецької Університетської клініки федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн та уродженець Баранівки Григорій Лапшин, які постійно проводять збір допомоги для українських медичних закладів, — повідомляє міськрайТМО.

Суттєвим поповненням закладу охорони здоров’я став дороговартісний апарат для штучної вентиляції легень «AEONMED VG70». Цей апарат ШВЛ створений для ефективної роботи відділення реанімації та інтенсивної терапії.

Особливо таке обладнання є критично важливим в окремих випадках захворювання на Covid-19, коли в пацієнтів виникає гостра дихальна недостатність. Апарат «AEONMED VG70» можна застосовувати для пацієнтів із хворобами легень, а також під час хірургічного втручання.

У гуманітарному вантажі також були медичні розхідники інструментарію одноразового використання та інше приладдя.

«Висловлюємо слова щирої вдячності співробітникам німецької Університетської клініки федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн та Григорію Лапшину за надану гуманітарну допомогу, а також керівництву Новоград-Волинської районної військової адміністрації за сприяння», — йдеться в повідомленні.

Інформація міськрайТМО