Проведено роботи  з благоустрою  на міському пляжі

Проведено роботи з благоустрою на міському пляжі

Одне з найпопулярніших місць відпочинку в нашому місті — міський пляж по вул. Богуна, де всі охочі можуть покупатися та провести час із сім’єю та друзями.

Цього року на міському пляжі активно здійснюються роботи з благоустрою. Зокрема, вже встановлено лавки, кошти на які виділено з міського бюджету.

Долучаються до облаштування території і благодійники. Приватний підприємець, депутат міської ради Ігор Олейник та приватний підприємець Артем Крамаренко встановили сучасну кабінку для переодягання, а також дві садові гойдалки для комфорту відпочивальників. У планах підприємців — продовження облаштування пляжу зі встановленням інших елементів благоустрою.

Для тих, хто любить активний відпочинок, на території є місце для занять спортом із піщаним покриттям. Цікавим є дозвілля і для дітей, адже малеча може розважитись на ігровому майданчику.

На жаль, проблемою багатьох водойм України залишається питання їх очищення. Не є винятком і річка Случ. Зазначимо, що у 2021 році міський голова Микола Боровець підписав Меморандум про співпрацю між Новоград-Волинською міською територіальною громадою та Національним університетом водного господарства та природокористування, метою якого є напрацювання наукового фундаменту для подолання екологічних проблем нашої річки.
На території міського пляжу встановлено камеру відеоспостереження, тому закликаємо не здійснювати актів вандалізму!

Дякуємо всім, хто долучається до благоустрою нашої громади. Розвиваємо та робимо її комфортною спільними зусиллями!

\"Проведено \"Проведено \"Проведено

За матеріалами міської ради