Комунальники максимум уваги приділили прибиранню на кладовищах

Комунальники максимум уваги приділили прибиранню на кладовищах

Працівники комунального підприємства «Новоград-Волинськжитлосервіс» продовжують виконувати роботи з благоустрою на території громади, — повідомляє управління житлово-комунального господарства та екології міської ради.

Максимальна увага приділена прибиранню (косінню) алей, проїздів, доріжок, території кладовищ (крім могил), а також вивезенню сміття, догляду за зеленими насадженнями (поза ділянками могил), утриманню в належному стані братських могил тощо.

В управлінні також нагадують, що утримання в належному стані могил та прилеглої до них території здійснюється родичами померлих: косіння, прибирання, виправлення провалів, підсипання, озеленення пагорбка, ремонт надмогильних споруд, прибирання вінків, що втратили товарний вигляд.
«Шановні жителі! Просимо викидати сміття на кладовищах у відведених місцях. А також дбайливо ставитися до використання об’єктів (елементів) благоустрою громадської власності», — закликають комунальники.

На території міста працівники КП продовжують наносити дорожню розмітку пішохідних переходів (червоною фарбою). Згідно із затвердженим графіком, проводиться збір та вивіз дорожнього змету та сміття з вулиць міста. Також прибрано й вивезено сміття та гілки дерев із території Музею родини Косачів.

Тривають роботи з благоустрою Парку захисників України (попередня назва — Парк перемоги). Розпочато облаштування (встановлення відповідних дорожніх знаків) на стоянках таксі. Також здійснюється повторний обкіс алей, скверів, зон відпочинку, підрізання гілок дерев, фарбування сміттєвих урн.

«Нагадуємо, що комунальне підприємство надає платні послуги такими видами транспорту, як екскаватор, автогрейдер, автопідйомник (вишка), перевезення сипучих матеріалів самоскидом «КамАЗ». Детальна інформація за тел.: (068) 45-67-590», — йдеться в повідомленні
КП «Новоград-Волинськжитлосервіс».

За матеріалами управління ЖКГ
Фото міської ради