Вітання 38/2018

Вітання 38/2018































22 вересня святкуватиме 18-річчя наш дорогий онук, племінник і брат — Дмитро Анатолійович КУРИЛЕНКО з с.Нова Романівка


Сьогодні для тебе день особливий — твій День народження, чудовий і ясний! Нехай він буде радісний, щасливий, як дощик теплий, літній і рясний! Будь здоровий, завжди веселий, у Господа — милий, у долі — щасливий. Хай усе найкраще, що у світі є, Господь із небес тобі дає, ангел Божий хай береже, а Пречиста Божа Мати стежинками життя твого веде.


Бабуся Лєна і всі рідні



ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ, ПЕНСІОНЕРИ ТА ВЕТЕРАНИ ЗАВОДУ СІЛЬГОСПМАШИН!


Щиро і сердечно вітаємо з професійним святом — Днем машинобудівника!

Зичимо Вам у цей святковий день міцного здоров’я, щастя, відновлення галузі машинобудування, в ім’я економічного зростання нашої України! Бажаєм Вам кипучої енергії, невичерпних сил і величезних можливостей! Нехай машини, які Ви зробили своїми руками, служать людям століттями, і пам’ять про Вашу працю не зникне ніколи!


Наглядова Рада, адміністрація, профком та рада ветеранів ПрАТ «Новоград-Волинськсільмаш»


 

ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!


Від імені президії ради міської організації ветеранів щиросердечно вітаємо вас із Днем партизанської слави!

Ми пам’ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, сил і здоров’я, захищав рідну землю. Схиляємо голови перед ветеранами, які пронесли через усі лихоліття любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. Доземний уклін живим партизанам-підпільникам і вічна пам’ять загиблим!


З повагою В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів


 

22 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ


Дорогі ветерани Другої світової війни, шановні учасники партизанського й підпільного руху! Щиро вітаю вас із Днем партизанської слави!

Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. Перемога України разом з іншими націями була досягнута винятково могутньою волею простих людей, які захищали свою землю.

Щиро висловлюю вам, дорогі ветерани та учасники підпільно-партизанського руху, сердечну вдячність за ратну звитягу та важку працю у повоєнні роки. Здоров’я, щастя, довголіття, благополуччя, миру і добра вам і вашим родинам!


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

23 ВЕРЕСНЯ — ДЕНЬ МАШИНОБУДІВНИКА


Шановні працівники та ветерани машинобудівної галузі Новограда-Волинського! Щиро вітаю вас із нагоди професійного свята!

Вироби новоград-волинських машинобудівників користуються попитом не лише в Україні, а й далеко за її межами. Адже, завдяки впровадженню інноваційних ідей та рішень, машинобудівні підприємства продовжують утримувати високий рівень конкурентоздатності і якості, залишаючись локомотивом вітчизняних підприємницьких потужностей.

Прийміть щиру вдячність за сумлінну працю і наполегливість, відданість обраній професії, збереження та примноження трудових традицій. Від щирого серця бажаю вам доброго здоров’я, ділових і особистих успіхів, миру і злагоди в домівках.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

27 ВЕРЕСНЯ — ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИЗМУ ТА ДЕНЬ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ


Шановні працівники туристичної сфери! Прийміть щирі вітання з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

Місто Новоград-Волинський з його неповторними краєвидами, багатою історико-культурною спадщиною, рекреаційними ресурсами та привітними і гостинними людьми має всі умови для успішного розвитку туристичної індустрії.

Бажаю працівникам туристичної сфери успіхів у всіх справах і починаннях, міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної творчої наснаги та нових звершень задля процвітання нашого міста, а туристам — завзяття, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні Звягельського краю.


В.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, міський голова


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, афганської війни та учасників бойових дій і активістів ветеранської роботи:


Пелешка Михайла Валентиновича — 21.09.1949 р.н.

Ячина Василя Івановича — 22.09.1922 р.н.

Гангало Франю Андріївну — 23.09.1924 р.н.

Кирилову Лідію Тимофіївну — 23.09.1927 р.н.

Андрушка Федора Васильовича — 25.09.1930 р.н.

Бокала Миколу Дмитровича — 26.09.1946 р.н.

Сліпчук Марцеліну Францівну — 27.09.1927 р.н.

Зарицьку Катерину Михайлівну — 27.09.1934 р.н.

Осипова Сергія Івановича — 21.09.1961 р.н.

Шпіра Ярослава Романовича — 23.09.1957 р.н.

Макєєва Юрія Олександровича — 23.09.1961 р.н.

Черняшука Володимира Миколайовича — 24.09.1963 р.н.

Мулявко Галину Григорівну — 25.09.1959 р.н.


В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель»