ВОНИ ПРОСЛАВИЛИ ШКОЛУ

Як швидко проминають роки... Ми навіть не встигаємо озирнутися назад. Таке враження, що людина лише пасажир сліпого корабля, що мчить у далечінь. Мабуть, найбільше за все пригадується шкільне життя. Адже саме тут ми формувалися, як особистості. А якими ми були? Ким мріяли бути? Інженером, лікарем, космонавтом, вчителем? Подивимося ж, ким стали?
У нашій чижівській школі навчаються здібні, творчі діти. Всім нам є на кого рівнятися, адже багато наших випускників нині посідають важливі посади. Згадаємо ж них...
Шудрик Ігор Олексійович, 1939 р.н. Після закінчення школи у 1956 році вступив до КДУ, котрий закінчив 1961 року. З 1981 року — доцент Харківського університету харчування та торгівлі. Сфера наукових інтересів — релігієзнавство, історія розвитку філософсько-релігійної думки в Україні. Автор понад 150 наукових праць.
Антипчук Олександр Анатолійович, 1970 р.н. У 1987 році закінчив школу. Навчався у Житомирському педагогічному інституті на математичному факультеті, також у Івано-Франківському університеті нафти і газу. Спершу вчителював у малій Цвілі, Чижівці, міській гімназії. Згодом став заступником голови райдержадміністрації. Пізніше працював інспектором з охорони труби в с.Чижівка на НПС «Дружба». Нині завідуючий районним відділом освіти.
Гаєвський Валерій Юліанович, 1951 р.н. Після закінчення інституту нафти і газу доріс до начальника Мозирського управління продуктопроводів. Нині — заступник начальника Рівненського управління продуктопроводів.
Мухаровська Світлана Григорівна. Навчалася у Житомирському педагогічному університеті імені Івана Франка, який закінчила з червоним дипломом. Працювала у м.Коростень вчителем німецької мови, вчителем української мови та літератури. Згодом переїхала до Києва. Там влаштувалася на посаду перекладача посольства Росії в Україні, де працює і нині.
Чернишова Любов Гнатівна, 1947 р.н. Закінчила Київську сільгоспакадемію. Будучи студенткою, у середині 70-х років стала чемпіонкою Радянського Союзу зі стрільби з пневматичної рушниці.
Заполовський Микола Йосипович. Закінчив Харківський політехнічний (тоді інститут, а нині — університет). Зараз — ректор цього університету, доцент. Має наукові праці.
Гераскевич Михайло Дем’янович — тренер міжнародного клубу силачів «Богатирські ігри».
Всі ми пишаємося цими людьми. Бажаємо їм і надалі лише злетів та процвітання. У свою чергу, будемо старатися навчатися, щоб бути гідними наслідувачами їхньої праці. Ми намагатимемося, аби про учнів та випуск — в руках молоді!
Людмила ПЕТРУК, учениця 11 класу Чижівської школи