З ДОБРИМ СТАВЛЕННЯМ ДО ЗЕМЛЯКІВ

З ДОБРИМ СТАВЛЕННЯМ ДО ЗЕМЛЯКІВ

Руслана Ігнатюк (на фото справа)Нашому місті по праву є чим гордитися – і видатними земляками, і талановитими дітьми. А от коли в двері до одного з таких юних обдарувань постукала біда, то стало зрозуміло, що тільки складна операція може врятувати для спорту 16-річну звягельчанку.
Руслана Ігнатюк виховується разом з сестрою однією мамою, але, не давши родині великих статків, доля обдарувала дівчину неабиякими здібностями, які вона проявляє у перспективному виді спорту – вільній боротьбі.
Руслана вже в такому юному віці досягла значних спортивних успіхів – стала призеркою чемпіонату України-2008 серед дівчат. Знаючи потенціал цієї дитини, ніхто не сумнівався, що попереду на неї чекають нові великі досягнення. Проте в результаті серйозного травмування коліна, спортивна кар’єра Руслани опинилася під загрозою. Становище могла б врятувати негайна операція, яка потребувала значних коштів.
Тоді тренерський колектив звернувся до нашого шановного земляка, депутата обласної ради, генерал-майора Петра Михайловича Литвина з проханням про допомогу. Петро Михайлович, людина доброї душі, відразу відгукнувся і від нього було отримано кошти, які забезпечили проведення операції для Руслани. Нині дівчинка йде на поправку і маємо надію, що незабаром ця звягельська зірочка знову яскраво засяє на спортивному Олімпі нашої держави.
Тож хочемо щиро подякувати від імені тренерів, самої Руслани Ігнатюк та її матері, від усіх спортсменів Новограда-Волинського Петру Михайловичу Литвину за постійну підтримку і допомогу, за щире і добре серце, за небайдуже ставлення до своїх земляків.
Тренерський колектив