Відкрито першу у районі медіатеку

Відкрито першу у районі медіатеку

Мультимедійна дошка, доступ до швидкісного Інтернету, полиці з книгами, зручні яскраві меблі та нова комп’ютерна техніка — все це тепер доступно учням Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Урочисте відкриття першої у районі сучасної бібліотеки-медіатеки відбулось 22 грудня. Керівництво РДА та представники районної ради привітали школярів із визначною подією та побажали успіхів і нових досягнень у навчанні. Також із побажаннями до шкільної родини звернулися начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Антипчук, Ярунський сільський голова Сергій Жук та директор Ярунської ЗОШ Марія Горблюк.
Під час офіційної частини урочистого заходу перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко вручила першокласникам комплект офісної техніки (ноутбук, принтер та ламінатор), закуплений Управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації за кошти з державного, обласного та районного бюджетів.

Простора, яскрава кімната медійної бібліотеки сподобалась як дітям, так і дорослим. Для роботи та допомоги учням у навчанні закупили мультимедійну дошку, комп’ютерну техніку та облаштували зручні полиці з книгами. На ремонт приміщення та закупівлю меблів і обладнання використали близько 150 тис. грн. з обласного бюджету, 100 тис. грн. — із районного бюджету та 100 тис. грн. — із бюджету Ярунської сільської ради.
За матеріалами РДА