У військовій частині А3814 відбулась передача Бойового Прапора новому командиру

У військовій частині А3814 відбулась передача Бойового Прапора новому командиру

11 лютого в 12-му окремому полку оперативного забезпечення відбулось урочисте зібрання, присвячене прощанню командира полку, полковника Миколи Борісова з Бойовим Прапором військової частини, який після 32-х років служби звільняється в запас та йде на заслужений відпочинок. Під час урочистого зібрання особовому складу військової частини А3814 був представлений новопризначений командир полку — Анатолій Загурський.
Участь у заході взяв керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький, який вручив командиру полку, полковнику Миколі Борісову Подяку міського голови, а також відмітив, що Микола Миколайович за довгі та плідні роки служби (10 з яких — на посаді командира військової частини А3814) вніс вагомий вклад у будівництво потужного бойового з’єднання, що стало одним із кращих у Збройних Силах України, у час найгострішого воєнного протистояння створив згуртований і боєздатний військовий колектив.
Дмитро Аркадійович привітав новопризначеного командира полку — Анатолія Загурського — вручив йому вітальну адресу від міського голови Віктора Весельського. Керуючий справами виконавчого комітету міської ради зазначив, що керувати 12-им окремим полком оперативного забезпечення продовжить досвідчений офіцер, відданий своїй справі, який гідно продовжить славні традиції військової частини та виконання поставлених службово-бойових завдань за призначенням.
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради